3 knäppa wearables – jag har hela listan

Hightechkläder i all ära. Men ibland ballar det ju ur en aning. Bostinno har listat några riktiga juveler som jag bara måste dela med mig av:

1. DrumPants. Ja, det är precis vad det låter som. Ett par byxor du kan spela trummor på. Varför man ska göra det, kommer de lärde att tvista om för all framtid. Men det går. Byxorna innehåller en liten bärbar kontroll med ljud (och inte bara trummor, utan tillräckligt för en hel orkester!) och ett par pads som man slår på. Den nya ”gitarren vid lägerelden”. Lite mer future, lika enerverande. Lanseras nu i mars.
DrumPants-How-To-Wear_kcugga

2. Like-a-Hug. Denna MIT-innovation ser ut lite som en flytväst, men funkar i stället så att den blåser upp sig varje gång en vän lajkar något du lagt ut på sociala medier. Lämplig för extra känsliga själar som aldrig kan få nog med bekräftelse.
22420913

3. Intimacy Apparel. Ett holländskt företag har designat en hel kollektion med plagg som gradvis blir genomskinliga när du blir tänd på någon. Plaggen består av ett halvgenomskinligt foliematerial som reagerar på kroppsliga förändringar såsom ökad hjärtverksamhet. Och frågorna hopar sig.
dr1

 

 

Annonser

2 thoughts on “3 knäppa wearables – jag har hela listan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s