Swarowski + Misfit = funktionell lyx

Och apropå wearables som också är smycken (eller om det är smycken som också är wearables – välj ni) så måste vi prata om Swarowski. Den legendariska kristallproducenten slog sig ju ihop med fitnesstrackern Misfit och lanserade Swarowski Shine på CES i januari. Kollektionen består av ett halsband och ett armband som bland annat räknar steg och håller koll på sömnmönster. Smyckena kopplas till en app på ens smartphone där resultaten visas. Pretty much som det brukar vara med andra ord.
Men det som gör att Swarowski Shine känns liiite mer trolig att funka som smycke är att den lanserades med hela nio utbytbara halsband och armband. Bäraren ges alltså ganska stora möjligheter att välja stil efter smak. Där tycker jag att de har tänkt till riktigt bra. Studera och begrunda, resten av wearable tech-världen!
Och då har vi inte ens kommit till det riktigt fina i kråksången: nämligen att den lila varianten (det finns två; en transparent som drivs med batterier och en djuplila) drivs med solenergi. Man behöver alltså varken använda batterier eller ladda den.
2253-f85af4ba32785826c900a0dae1910b4emisfit-shine-swarovski-wrist-1420457413-KQmO-full-width-inline
Swarowski Shine

Annonser

One thought on “Swarowski + Misfit = funktionell lyx

  1. Pingback: 6 frågor om solpaneler | Stil & Teknik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s