Hejdå, Tech-modeveckan! 

 Jag har inte hunnit vara på plats på alla event den här veckan, men när man summerar: rätt bra utbud av möten mellan mode och teknik för att vara premiär för temat! 
Vi hade Fashion Talks som redde ut vad Fashion tech är och kan vara, vi hade Wearable tech-seminariet arrat av Swedish Fashion Council och förstås Ida Klamborns VR-show och gamingflirtande DRKN och deras laservisning (även om man kan diskutera vad fashiontech-kopplingen egentligen var i just det fallet. Spelkulturen? Laser? Lite långsökt kanske.)

Dessutom har Styleby ett stort reportage om modevärldens fascination av teknikens möjligheter i senaste numret. Och självklart –  Tech Loves Fashion som jag själv modererade, även om det inte var en officiell del av modeveckan. 

Nästa gång hoppas jag att det blir mer av allt. Fler kreativa samarbeten mellan teknikföretag och modemärken, och framför allt att det dyker upp lite nya märken som vågar experimentera med teknikens möjligheter i sina kollektioner. Kanske blir det då vi får se vad Neue Labs tech-paket Automat kan resultera i för modekopplingar.   

    
  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s