Claire Danes lyste på årets Met Gala

claire-danes-cinderella-glowing-dress-gown-met-gala-zac-posen-7claire-danes-cinderella-glowing-dress-gown-met-gala-zac-posen-12
Foto: Zac Posens Instagram.

Men åååh! Claire Danes klänning på Met Gala igår, var ju en absolut dröm! Hennes Zac Posen-skapelse, som var en riktig Askungeklänning, lyste också upp i en utomjordisk glöd i mörkret, tack vare den invävda fiberoptiken. Kolla in de rörliga bilderna här, det är helt magiskt.
Genomgående verkade de flesta tolka årets tech-tema som ”metallic”, vilket nästan blev komiskt i sammanhanget. Men utan tvekan också väldigt effektfullt. Modellen Karolina Kurkova bar en Marchesa-klänning med LED-blommor som lyste upp i olika färger beroende på vilka reaktioner klänningen fick på sociala medier. Allas vår modell/programmerare Karlie Kloss som hade en LED-upplyst clutch som tech-accessoar. Kloss, som bar inte mindre än tre olika Maxwell Brandon-skapelser under kvällen, dokumenterade också flitigt på Snapchat och Instagram. I synnerhet när designern förvandlade hennes fotsida cutout-klänning till en kortkort partydress till efterfesten genom att helt enkelt – klippa av den! Med sax!
Mer då? Jo, Lady Gagas Versace-jacka påminde om ett kretskort och ex-One Direction-medlemmen Zayn Malik körde en snygg robotflirt genom att klä sina smokingarmar i metallplattor, medan hans sällskap Gigi Hadid bar stela fingersmycken i samma anda. Alicia Vikander (som ju faktiskt spelade humaniodrobot i ”Ex-Machina”) var ubercool som vanligt i en kort Louis Vuitton-skapelse med metallicinslag i en modell som förde tankarna till maskiner och robotar.
Will.i.Am bar vad som såg ut att vara ett virtual reality-set till sin smoking. Nicole Kidman körde Star Wars-inspiration i både frisyr och klänning. Såväl Emma Watson som Michelle Monaghan tolkade tech-temat i hållbarhetstermer och bar klänningar tillverkade av återvunna PET-flaskor. Sugen på att bildfrossa? Klicka in er här och här, exempelvis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s